Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Η νυφική γόβα

Η νυφική γόβα

        Κάθε γυναίκα έχει εμμονή με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Οι ψηλές γόβες τη συντροφεύουν όλη τη μέρα αναδεικνύοντας τη και ανυψώνοντας το ηθικό της.

        Η νυφική γόβα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η επιλογή του νυφικού παπουτσιού είναι ένα κεφαλαίο μόνο του στη προετοιμασία του γάμου. Το χρώμα, η υφή της γόβας, το ύψος του τακουνιού και η άνεση είναι βασικά κριτήρια για την επιλογή του.

        Η νύφη θα πρέπει να αισθάνεται όμορφη αλλά να είναι και άνετη εκείνη τη μέρα. Η ορθοστασία του μυστηρίου και το γλέντι, που θα ακολουθήσει μετά, δεν αφήνουν περιθώρια για πανύψηλες, απότομες γόβες. Δεν είναι λίγες βέβαια, που υιοθετούν τη φράση «μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος;» και παρόλη την κούραση της ημέρας τολμούν την υπέρβαση στη γόβα.

        Η νυφική γόβα εκτός των εξωτερικών της χαρακτηριστικών έχει μια παράδοση χρόνων. Κυμαίνεται στα χρώματα του άσπρου-εκρού-ασημί και κουβαλάει πολλά ονόματα στον πάτο της. Παλιό και διατηρητέο έθιμο είναι οι ελεύθερες γυναίκες να γράφουν τα ονόματα τους στο πάτο της νυφικής γόβας για καλή τύχη και σε εκείνες.

        Η επιλογή της νυφικής γόβας με το νυφικό και τα απαραίτητα αξεσουάρ θα απογειώσει την εμφάνιση σας και θα νιώσετε μοναδική!

 

 

Δημοσιεύθηκε: 12/9/2011 17:31                                                 © Gamos Guide