Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Νυφικά με Τούλι

Νυφικά με Τούλι

        Αραχνοΰφαντο και διάφανο, το τούλι, διαχρονικό, κλασικό και αέρινο, έχει χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν υπέροχα νυφικά φορέματα με τούλι στην κολεξιόν νυφικά 2012, από επώνυμους σχεδιαστές μόδας νυφικών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

        Βέβαια, το τούλι θεωρείται κάτι το κλασικό στα νυφικά φορέματα, αλλά, ειδικά για το 2012, έχουν λανσαριστεί θαυμάσια νυφικά με τούλι με διάφανα πέπλα και μακριές ουρές.

        Υπέροχα, κομψά, εντυπωσιακά νυφικά με τούλι σε κλασικούς τόνους του λευκού, ή σε αποχρώσεις όπως κρεμ, σωμόν, ιβουάρ ή εκρού, ή και σε παστέλ τόνους, τα νυφικά με τούλι, είναι ρομαντικά, με έμπνευση από την belle - epoque και τις ντίβες του παλιού κινηματογράφου και μεταμορφώνουν τη νύφη σε μια ονειρική φιγούρα γεμάτη θηλυκότητα και φινέτσα.

        Υπάρχουν σκληρά ή μαλακά τούλια (βαμβακερά, ολομέταξα ή σιλικόνης) απλά ή με σχέδιο στην ύφανση, όπως τούλια πουά ή τούλια χρυσοκεντημένα ή ασημοκεντημένα.

        Το τούλι επειδή είναι ελαφρύ και αέρινο ύφασμα χαρίζει όγκο στη φούστα του νυφικού, δημιουργεί υπέροχα βολάν με αλλεπάλληλες διάφανες στρώσεις από τούλι που προσδίδουν μεγαλοπρέπεια στο νυφικό και έναν αέρα αρχοντιάς στη νύφη.