Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Νυφικά με κρύσταλλα Swarovski

Νυφικά με κρύσταλλα Swarovski

        Μια από τις τάσεις της μόδας στα νυφικά 2012 είναι τα διακοσμητικά στοιχεία και τα κεντήματα όπου έχουν χρησιμοποιηθεί λαμπερά κρύσταλλα SWAROVSKI.

        Τα νυφικά με κρύσταλλα SWAROVSKI εντυπωσιάζουν χωρίς να είναι βαρυφορτωμένα. Σε λιτές και κομψές φόρμες, με κρύσταλλα SWAROVSKI να διακοσμούν με τη λάμψη τους το μπούστο, το κορσάζ, τη φούστα ή την ουρά του νυφικού φορέματος, τα νυφικά 2012 διακρίνονται από αρχοντική μεγαλοπρέπεια και περισσή κομψότητα.

        Για την bridal colection "νυφικά 2012", δημιούργησαν θαυμάσια χειροποίητα νυφικά με κρύσταλλα SWAROVSKI όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές μόδας οίκων νυφικών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

        Τα ξεχωριστής ομορφιάς λαμπερά νυφικά φορέματα για το 2012 από υφάσματα σε κατάλευκο χρώμα που πάντα είναι η κλασική έκφραση στα νυφικά, αλλά και σε τόνους του λευκού, ή σε αποχρώσεις του όπως καραμελί, σωμόν, ιβουάρ ή εκρού, καθώς επίσης και σες παστέλ αποχρώσεις, τα νυφικά με κρύσταλλα SWAROVSKI επώνυμων σχεδιαστών μόδας νυφικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι εμπνευσμένα; από τις γοητευτικές πριγκίπισσες των παραμυθιών και σκορπούν χαρούμενους ιριδισμούς που θα προσθέσουν ξεχωριστή λάμψη στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.