Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Νυφικά με μανίκια

Νυφικά με μανίκια

        Για όσες μελλόνυμφες έχουν προγραμματίσει να γίνει ο γάμος τους το φθινόπωρο ή το χειμώνα τα νυφικά με μανίκια είναι προτιμότερα.

        Άλλωστε, τα μανίκια, κοντά ή μακριά, προσθέτουν χάρη στο νυφικό και είναι ένα έξυπνο τρικ να καλυφθούν ενδεχόμενες μικρές ατέλειες στα μπράτσα, οδηγώντας έξυπνα το το βλέμμα των καλεσμένων σε άλλα σημεία, όπως το μπούστο, όπου έχει δοθεί έμφαση.

        Τα νυφικά με μακριά εφαρμοστά μανίκια θα πρέπει να τα προτιμήσουν οι εύσωμες νύφες γιατί έχουν την ιδιότητα να “λεπταίνουν” τα μπράτσα.

        Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με κοντά διάφανα δαντελένια μανικάκια στο νυφικό, μπορείτε να καμουφλάρετε μπράτσα που είναι κάπως παχουλά ή χαλαρά, χαρίζοντας κοριτσίστικη ανεμελιά στη νυφική εμφάνιση.

        Τα φουσκωτά balloon μανίκια στο νυφικό είναι κατάλληλα για όσες νύφες έχουν πολύ αδύνατα χέρια και φτάνουν συνήθως μέχρι τον αγκώνα.

        Μια παραλλαγή, για όσες αναζητούν νυφικό με μανίκια, είναι να φορέσετε πάνω από το νυφικό ένα κομψό μπολερό ή ζακετάκι με μανίκια για να μην κρυώνετε αν ο γάμος σας γίνει το χειμώνα.