Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Νυφικά Κοσμήματα

Νυφικά Κοσμήματα

        Η νύφη, για την ημέρα του γάμου θα πρέπει να διαλέξει προσεκτικά τα κοσμήματα που θα φορέσει ώστε να ταιριάζουν με το στυλ του νυφικού της.

        Αν το νυφικό είναι στολισμένο με λαμπερά κεντήματα από χρυσή ή ασημένια κλωστή και στρας, αποφύγετε να βαρύνετε την εμφάνισή σας με πολλά κοσμήματα. Μην φορέσετε τίποτα στο λαιμό και περιοριστείτε σε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

        Τα σκουλαρίκια μπορεί να είναι μακριά όταν έχετε αφήσει τα μαλλιά σας ελεύθερα, ενώ σε κότσο, σινιόν ή κουάφ ταιριάζουν τα μικροσκοπικά σκουλαρίκια.

        Αντιθέτως, αν πρόκειται να φορέσετε ένα νυφικό λιτό και απέριττο, συνοδεύστε το με κοσμήματα που θα σας προσδώσουν λάμψη του. Αν το νυφικό σας είναι στράπλες μπορείτε να βάλετε ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό. Για νυφικό με λεπτά τιραντάκια (σπαγγέτι) διαλέξτε ένα κόσμημα λεπτό και στενό που διακριτικά θα προσθέτει λάμψη στο λαιμό σας και ασορτί διακριτικά σκουλαρίκια.

        Μη βάλετε σκουλαρίκια αν τα μαλλιά σας στολίζονται με μια επιβλητική τιάρα ενώ αν τα μαλλιά σας είναι ίσια φορέστε μακριά και λεπτά σκουλαρίκια ώστε να προσθέσετε λάμψη στην εμφάνισή σας.