Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Νυφικά με φτερά

Νυφικά με φτερά

        Η κολεξιόν νυφικά 2012, των μεγάλων οίκων μόδας νυφικών της Ελλάδας και του εξωτερικού, που χαρακτηρίζεται από αριστοκρατική μεγαλοπρέπεια και συνδυάζει το κλασικό και το ρομαντικό ύφος με μοντέρνες και καινοτόμες πινελιές, περιλαμβάνει επίσης πανέμορφα νυφικά με φτερά.

        Τα φτερά, ως γαρνίρισμα στα νυφικά 2012, προσθέτουν κομψότητα και θηλυκότητα ενώ αναδίδουν νοσταλγικά αρώματα ρομαντικών εποχών.

        Στις πασαρέλες μόδας σε όλο τον κόσμο, παρουσιάστηκαν πανέμορφα wedding dresses, δημιουργίες υψηλής ραπτικής επώνυμων σχεδιαστών μόδας νυφικών κι ανάμεσά τους θαυμάσαμε μεγαλόπρεπα νυφικά -σε στυλ ρετρό και άκρως ρομαντικά- στολισμένα με φτερά με νεορομαντικές τάσεις.

        Ολόλευκα απαλά φτερά, ή μικροσκοπικά πουπουλάκια κοσμούν τα κλασικά και ρομαντικά νυφικά της κολεξιόν νυφικά 2012, σαν γαρνίρισμα στους ώμους, στο μπούστο, στο ντεκολτέ, στο τελείωμα της φούστας, στην μεγαλόπρεπη ουρά του νυφικού, στο πέπλο, αλλά και σαν στολίδι στο νυφικό χτένισμα ακόμα και στα νυφικά γοβάκια, μεταμορφώνοντας τη νύφη σε ένα αιθέριο πλάσμα για την ξεχωριστή μέρα του γάμου της.