Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Νυφικά με δαντέλα

Νυφικά με δαντέλα

        Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής στα νυφικά 2012, είναι η δαντέλα.

        Καθώς τα νυφικά 2012 έχουν ρομαντικό στυλ, όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές μεγάλων οίκων μόδας νυφικών της Ελλάδας και του εξωτερικού έχουν δημιουργήσει κουκλίστικα, πανέμορφα νυφικά γαρνιρισμένα με αιθέριες λεπτοδουλεμένες δαντέλες που, όλες όσες ντυθούν νύφες το 2012, θα τα λατρέψουν.

        Διαχρονικής κομψότητας και απαράμιλλης χάρης, τα νυφικά με δαντέλα, εμπνευσμένα από τις μεγαλόπρεπες βραδινές τουαλέτες της belle-epoque, προσδίδουν έναν αέρα μεγαλοπρέπειας και θηλυκής γοητείας στη νύφη, που θα εντυπωσιάσει φορώντας ένα τόσο όμορφο νυφικό φόρεμα.

        Υπέροχα νυφικά με δαντελένια διακόσμηση, σε κλασικούς τόνους του λευκού, ή σε τόνους καραμέλ, σωμόν, ιβουάρ, φίλντισι ή εκρού, τα νυφικά από δαντέλα επώνυμων σχεδιαστών μόδας νυφικών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο αντλούν έμπνευση από τις παλιές σταρ του κινηματογράφου, προσδίδοντας χάρη και θηλυκότητα στη νύφη.

        Όλοι οι μεγάλοι μαιτρ και σχεδιαστές νυφικών υψηλής ραπτικής έχουν στη συλλογή “νυφικά 2012” επιβλητικά νυφικά από δαντέλα που διακοσμεί χαριτωμένα το μπούστο, το ντεκολτέ, τους ώμους, την πλάτη ή τον ποδόγυρο του νυφικού, καθώς και νυφικά εξ ολοκλήρου από δαντέλα ντουμπλαρισμένα με σατέν ή οργάντζα.