Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Λαμπερά Στέφανα Γάμου

Λαμπερά Στέφανα Γάμου

        Για μια λαμπερή εμφάνιση την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας, το γάμο σας, διαλέξτε στέφανα γάμου φτιαγμένα από λεπτές πλεγμένες μεταλλικές βέργες, διακοσμημένες με ημιπολύτιμους λίθους ή πέρλες ή κρύσταλλα Swarowski!..

        Τα γαμήλια στέφανα από μέταλλο είναι πολύ πρωτότυπα και κομψά, αρκεί η νύφη να κάνει έναν αρμονικό συνδυασμό με το νυφικό της.

        Αν τα στέφανα διακοσμούνται με χρωματιστούς πολύτιμους λίθους, ταιριάζουν με μονόχρωμο νυφικό χωρίς κεντήματα και στολίδια σε άλλους χρωματικούς τόνους.

        Για νυφικό φόρεμα με κεντήματα από πέρλες, είναι προτιμότερο να επιλεγούν στέφανα που διακοσμούνται με μικροσκοπικά μαργαριταράκια.

        Εξαιρετικά καλαίσθητα είναι και τα γαμήλια στέφανα που αποτελούνται από μια πλατιά σφυρήλατη ταινία διακοσμημένη στο δέσιμο με μια σύνθεση από άνθη και φύλλα από χρυσό και ασήμι.

        Τα στέφανα γάμου θα είναι το ωραιότερο αναμνηστικό του γάμου σας και θα παραμείνουν αναλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, καθώς τα ασημένια –ή από άλλα μέταλλα- στέφανα γάμου υφίστανται ειδική επεξεργασία.